Har du spørgsmål?

Herunder er svar på en række af de spørgsmål, som jeg oplever at flest mangler mere dybdegående svar på:

Hvad får jeg i gruppen, som jeg ikke kan finde gratis på nettet selv?

Man finder kun det man søger efter. Og hvis du ikke ved, hvad du skal lede efter - så finder du det heller ikke! 

Googlesøgninger bl.a. gratis materiale - eller lange timers scrolling i gratis grupper, hvor alle kan give råd, vil (måske) give dig det du leder efter. Men ikke mere. 

Sådan er det ikke her. 

Som medlem af Din Online RevisorTerapeut får du (blandt andet): 

  • Kvalificeret og kyndig rådgivning, givet med afsæt i mange års erfaring med emnerne. 
  • Overblik over hver eneste måneds vigtige datoer og deadlines. Også dem, du ikke vidste fandtes (Og derfor ikke ledte efter...) 
  • Opdateret materiale, som tager afsæt i nyeste regler og krav. (Glem de forældede guides, der altid spøger i Google-søgninger). 
  • Vejledninger og skabeloner, som du kan bruge direkte i din virksomhed. 
  • 2 månedlige livesessioner om vigtige emner, med fri mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 
  • Frit lejde til at stille alle de spørgsmål du kommer på, lige når de falder dig ind. 
  • Udfordringer, som hanker op i gå-på-modet, gør op med overspringshandlinger, og derved giver dig mulighed for, at klare dine regnskabsopgaver på mindre tid end ellers. 
  • Fællesskab og sparringsmuligheder, med andre som 100% forstår, hvad du står med. 

Lyder det som noget? 

Prøv 14 dages medlemskab helt gratis og uforligtende lige HER >>


Jeg har allerede en revisor/bogholder. Vil medlemskabet give mig noget?

Hvis du nemt kan spørge og få svar fra dem løbende, OG de holder dig opdateret om alt fra aktuelle satser, diverse nyheder og muligheder til tidsfrister for indberetninger... og de generelt er gode til at holde dig opdateret og "til ilden" - ja, så stort tillykke! Så har du nemlig fundet én af de rigtig gode, og behøver måske ikke være medlem her. Men du må gerne, og jeg er stadig sikker på, at det kan øge din selvtillid i forhold til dine specifikke økonomiopgaver. 

Har du IKKE sådan en revisor/bogholder, som beskrevet ovenfor... Så er svaret 100% klart ja. Du VIL få noget ud af medlemskabet. Meget endda. 

Prøv 14 dages gratis medlemskab, og mærk selv efter hvad det giver dig. >> 


Har jeg brug for gruppen eller en revisor?

Som medlem er fokus på, at effektivisere, målrette og opkvalificere din egen tilgang til dine regnskabsopgaver. 

Men ikke på, at du skal blive 100% i stand til selv at løse ALLE dele af dit regnskab. 

Der vil være opgaver, som det er fornuftigt (og økonomisk smart) at få en revisor og/eller bogholder til at tage sig af. 

Som medlem i gruppen vil du opleve, at vi fokuserer på alt det, der ligger i regnskabsopgaven og, hvad der ellers hører til "økonomiafdelingen". 

Har du en konkret opgave foran dig, som du er i tvivl om du kan bruge medlemskabet til, så skriv til hej@revisorterapeuten.dk - så hjælper min kundeservice dig videre. 


Skal jeg have problemer i min virksomhed for at være med?

Nej! Slet ikke. 

At gruppen hedder Revisor"Terapeuten"betyder ikke, at du skal have konkrete problemstillinger for at være med.  

Den terapeutiske del af navnet er et udtryk for, at vi i gruppen, i fællesskab, også taler om de ting ved virksomhedsdrift og regnskab, som er svære. Der er ingen forbudte emner - og der er også plads til emner, som måske kan føles flove eller skamfulde at stille din revisor. 

Du kan være med, og få stort udbytte, uanset om du har en virksomhed med udfordringer, er helt ny eller faktisk har godt styr på dit regnskab. 

Prøv selv: Du får 14 dages gratis medlemskab, hvor du kan prøve gruppen af, og se hvordan andre bruger den, inden du binder dig for 1, 3 eller 12 måneder. 


Har jeg fortrydelsesret på mit medlemskab?

Ja. De første 14 dage er gratis, og i samme 14 dage har du fuld fortrydelsesret på dit medlemskab. 

I den periode kan du altså frit teste gruppen af, gå på opdagelse i materiale, quizzes mm. (ja, endda deltage i evt. livesessioner, der måtte være i den periode) - og alligevel frit stoppe dit medlemskab, hvis du ikke føler, at gruppen er noget for dig alligevel.

Efter de 14 dage, binder du dig til medlemskab i den periode, som du har tilmeldt dig. (1, 3 eller 12 måneder). 

Hvis du vil meldes ud i løbet af de 14 dage, så skal du skrive til hej@revisorterapeuten.dk, hvorfra min kundeservice vil hjælpe dig. 

OBS: Fortryder du dit medlemskab, fjernes du ligeledes fra Facebookgruppen ved udmeldelse. 

Vær dog opmærksom på, at kundeservice kun er på arbejde mandag og tirsdag.
Derfor kan det teoretisk ske, at betalingen for dit valgte medlemskab automatisk bliver trukket, selvom du har skrevet at du vil meldes ud inden for de 14 dage. Men ingen bekymringer! Vi fikser det så hurtigt som muligt, og tilbagefører selvfølgelig pengene, hvis det skulle være sket. 


Kommer jeg ikke bare til at bruge mere tid på mit regnskab?

Det afhænger egentlig af dig. Men, nej. 

Hvis du bliver bidt af gruppen, og bruger meget tid derinde, så kan det jo godt ske. 

Jeg gør mig umage for, at give dig overblik over vigtige datoer, deadlines, information om vigtige emner og nye satser generel regnskabsviden 

Med den hjælp er det mit mål, at give dig et konkret overblik over, hvad du har brug for at bruge tid på - og viden og vejledning til, at kunne klare de opgaver hurtigt og præcist. 

Af samme grund afholder vi også løbende "udfordringer", hvor vi sammen skruer op for "gå-på-modet", sætter overspringshandlingerne på standby og får taklet vigtige opgaver sammen. Jeg sidder klar i samme tidsrum, til at svare på spørgsmål du evt. måtte støde på undervejs, sådan at der ikke opstår forhindringer for, at du kommer i mål, af den grund. 


Hvad får jeg ud af at være medlem hele året? Behøver jeg være medlem, når det ikke er tid til at lave moms eller regnskab?

Ja - jeg anbefaler altid, at du er medlem i en længere periode. Fx. 3, 6 eller 12 måneder, sådan at du få mange (eller alle) dele af regnskabsåret med. 

Du får brugbar viden om alt muligt andet end lige bogføring og SKAT. Altså også de opgaver, som skal tildegodeses i din "økonomiafdeling" - og de opgaver ligger jo året rundt. 

Samtidig får du månedlige vejledninger, som er klar til brug i din virksomhed. Og månedlige emner, der formentlig oplyser om noget, du ikke vidste i forvejen - og som måske kan koste dig dyre (og sure) gebyrer eller renter at overse eller gøre forkert. 

Du vil også, som medlem, blive mødt af løbende "udfordringer" og "arbejd-sammen"-tidspunkter, som letter det løbende arbejde. Arbejde der ellers har en tendens til at blive tungt og kedeligt. (Det kan fx. være at vi laver bogføring, takler e-boks eller får gennemgået selvangivelsen). 

Som du kan se - du kan på rigtig mange områder drage stor nytte af, at jeg holder dig til ilden og guider. Det er ikke kun relevant i når de store deadlines rammer. 


Hvad sker der når jeg forstår mit regnskab bedre? Hvad giver det mig?

Det vigtigste er selvtilliden og følelsen af at være ”ovenpå".

Den følelse er klart den bedste, og har du den på et af de (for mange) svære områder i diciplinen ”at drive en virksomhed” - ja så er det min erfaring, at det vil smitte af på andre områder af din virksomhed også.

Forestil dig så, at være på forkant med bogføring (så du ikke sidder weekenden før deadline og kæmper alene), og bagefter at kunne være i stand til, at se og aflæse i dit bogholderi, hvordan det faktisk er gået i den forgange periode - og måske endda have overskud til at indkredse mulige unødige omkostninger og forholde dig til fremtiden... 

Hvilket potentiale vil det give din virksomhed? 

Mit bud er, at det vil give et kæmpe potentiale - og måske være (en del af) vejen til at realisere dine visioner for din virksomhed. 


Hvor længe er jeg medlem?

Det afhænger af, hvordan du tilmelder dig. 

Du får altid 14 gratis prøve-dage, hvor du kan teste medlemskabet af, se materiale, stille spørgsmål mm., OG stadig have fuld returret. 

Efter de 14 dage er du medlem i enten 1, 3 eller 12 måneder (med binding), alt efter hvilken en af medlemskabsmodellerne du har valgt. 

Dit abonnement løber den valgte periode, og bliver automatisk fornyet, hvis ikke du opsiger det inden dets udgang. 

Spørgsmål om medlemskab, varighed, bindingsperiode mm. kan stilles til kundeservice på hej@revisorterapeuten.dk.  


Jeg har et spørgsmål som ikke er besvaret her...

Det finder vi ud af. 

Skriv en mail til min kundeservice på hej@revisorterapeuten.dk, så hjælper vi dig derfra. 

OBS: Kundeservicemailen tjekkes hver mandag og tirsdag mellem 9-11. 

Er du i tvivl om Din Online RevisorTerapeut er det rette for dig? Lad os tage en snak om det.

Book en uforpligtende og gratis sparringssamtale, og bliv afklaret med om medlemsskabet kan blive en nøgle til smartere og mere effektive arbejdsgange i din virksomhed; eller måske vejen ud af regnskabsskræk og handlingslammelse. 

Header til venteliste


Følg Talstærk - Din Online RevisorTerapeut på Instagram

@talstaerk