GENNEMGANG AF DIT BOGHOLDERI: 

- SÆRLIGT TIL DINERO- OG ECONOMICBRUGERE

 

Korrekt bogholderi er det eneste ordentlige grundlag for dit årsregnskab og din selvangivelse. 

Er du i tvivl om du får gjort tingene rigtigt undervejs - på trods af hjælpefunktioner og supporthjælp? 

Så få ro i maven med en gennemgang af dit bogholderi - inkl. sparring, sådan at du bliver bedre til at bruge dit system fremover. 

Når du booker denne gennemgang med opfølgende sparring, går jeg på detektivarbejde i dit bogholderi.

Jeg bruger mine mange års erfaring og faglig ekspertise til at gennemgå dit bogholderi, jeg tjekker om de rette ting stemmer og om alting fremgår som det skal.

Og ikke mindst undersøger jeg, om dit bogholderi udstråler, at du har styr på det - og jeg tjekker, om du bruger dit bogholderisystem optimalt.

Efter gennemgangen kontakter jeg dig. Og sammen gennemgår vi, hvad jeg har fundet (eller ikke fundet), og jeg giver dig tips til,  hvordan du kan bruge dit system mere optimalt fremover. 

Jeg har brugt utallige timer i bogholderisystemerne - og laver hvert år årsregnskaber ud fra korrekte (og ukorrekte) bogføringer. Jeg kender derfor til alle de fejl, der kan opstå undervejs... 

Og ikke mindst: Jeg ved hvordan du kan undgå dem!

Gennemgang af bogholderi inkl. 1 times sparring består af:

1 times gennemgang af dit bogholderisystem. Dette sker digitalt, ved at du giver mig adgang via en administrator adgang (som jeg selvfølgelig guider dig til at sætte op). 

1 times opfølgende sparring, via telefon. (Jeg ringer dig op)
Denne samtale finder sted umiddelbart efter min gennemgang af dit bogholderi. Jeg ringer til dig, og sammen gennemgår vi, hvad jeg har fundet, jeg forklarer om evt. fejl eller mindre optimal udnyttelse og hvordan du fremover kan benytte systemet bedre mm. 

 

Sådan foregår booking: 

Du klikker på en af de orange booking-knapper her på siden, som leder dig til en ordreform, hvor du køber din bogholderigennemgang med sparring. 

Efter køb modtager du en email med link til booking af begge dele. 
Gennemgang og opfølgende sparring bookes sammen. Dvs. at der ved booking afsætte 2 timer - 1 time til gennemgang, og 1 time direkte derefter til opfølgende sparring. Du skal således kun booke 1 tid. 

Eksempel:

Du booker tid til kl 9-11.
Fra kl. 9-10 gennemgår jeg dit bogholderi, digitalt.
Kl. 10 ringer jeg til dig ifm. opfølgende sparring, som varer til kl. 11.

Ved booking af samtalen kan du kort beskrive evt. særlige fokuspunkter du er interesseret i, at jeg giver ekstra opmærksomhed.

Pris

Vil du have ro i maven omkring din bogføring?

1795 KR.

+ moms

Inkluderer:

1 times gennemgang af dit bogføringssystem via administratoradgang (digitalt).

1 times opfølgende sparring umiddelbart efter gennemgangen. Sparring foregår via telefon.

Gennemgangen af din bogføring tager afsæt i at give dig ro i maven omkring din bogføring - og lære dig, hvordan du bruger dit system mest optimalt fremover.