Om Lone Vinge

Hej med dig! Jeg hedder Lone - og det er mig, der er Talstærk

Mit navn er Lone Vinge, og jeg er selvstændig revisor i min virksomhed, Talstærk ApS - og så er jeg Din Online RevisorTerapeut.

Bag mig, har jeg en mangeårig karriere som revisor i et statsautoriseret revisionsfirma, og er uddannet HD i Regnskabsvæsen og cand. merc. aud. Ydermere har jeg tilegnet mig en uvurderlig viden om daglig økonomi og udfordringer af alle slags, som økonomichef i en grossistvirksomhed, som jeg har været tilknyttet i mere end 15 år.

Men, hvad betyder det for dig?

Fordi jeg i mere end 10 år har drevet Talstærk ApS og hjulpet langt mere en 100 kunder med at få styr på regnskab, bogholderi og moms mv., så ved jeg rigtig meget om, hvilke udfordringer, du som ejer af en virksomhed, står med.

Jeg udarbejder bogføring og laver regnskaber og selvangivelser for mine kunder, og nogle gange leverer jeg materialer til andre revisorer, som skal bruge det i større sammenhænge. Jeg kender derfor både til store og små bogholderier og til alverdens tilgrænsede opgaver.

Mine kunder spørger om meget forskelligt i løbet af et år, og jeg sætter en stor ære i altid at hjælpe på bedst mulig måde og finde et svar hurtigt til dem. Kan jeg ikke løse opgaven, så spørger jeg mine samarbejdspartnere.

Og nu har jeg så lyst, at dele al den viden med dig - og give dig muligheden for at være med i et fællesskab, som jeg ikke har set andre steder. Du får nemlig både adgang til min brede erfaring indenfor al dagligt i bogholderiet og samtidig revisorens skarpe øje.

Så mit højeste ønske er: 

  • at du skal få selvtillid i forhold til regnskab, skat og moms
  • nemmere adgang til viden, du kan stole på 
  • samt forståelse for hvad du kan bruge overblik over økonomien i din virksomhed til.

Ses vi i medlemsgruppen "Din Online RevisorTerapeut"?

Det håber jeg. 

2258_A

Er du i tvivl om Din Online RevisorTerapeut er det rette for dig? Lad os tage en snak om det.

Book en uforpligtende og gratis sparringssamtale, og bliv afklaret med om medlemsskabet kan blive en nøgle til smartere og mere effektive arbejdsgange i din virksomhed; eller måske vejen ud af regnskabsskræk og handlingslammelse. 

Talstærk ApS
Christine - Medlem af Din Online RevisorTerapeut

“Jeg valgte at være med i Din Online RevisorTerapeut, fordi jeg mærkede/fik fuld tillid til Lone - og derfor turde udstille mine tal og især også min usikkerhed.”

Medlem af Din Online RevisorTerapeut

Talstærk ApS
Mette Smidt - Medlem af Din Online RevisorTerapeut

“Det bedste jeg har fået ud af gruppen er helt sikkert, at der kommer høre om emner fra Lone (og også fra andre medlemmer), som jeg slet ikke havde tænkt over - men som faktisk er virkelig relevante for mig og min virksomhed. ”

Medlem af Din Online RevisorTerapeut

thumbnail_FB_cover_828x315 (1) RevisorTerapeuten DKK 3.995,00 (ekskl. moms)
Jesper L. R. Marine - Medlem af Din Online RevisorTerapeut

“Her er nogle få stikord, jeg ville bruge til at beskrive Lone:
Dygtig, Omhyggelig, Har overblik, Omgængelig, Overholder tidsfrister, Er inde i tingene, Kan se tingene fra min side, Ikke bange for at sige sin mening og give kvalificeret kritik, Behagelig at omgås og med Tilpas humoristisk sans. ”

Medlem af Din Online RevisorTerapeut


Har du lyst til at følge med i, hvad jeg laver - og hvilke typer af råd mm. jeg kommer med? 

Så finder du mig på instagram under @talstaerk.

Du kan også se et lille glimt derfra her: